11:00

Kinna IBK

Referat: Sandareds IBS - Kinna IBK

Vi har världens goaste innebandylag!
Idag var det Sandared som var motstånd, duktiga spelare och 0-1 efter minuten kändes som att här kan det bli tufft. Perioden slutade 1-2 så vi var med trots en utvisning.
Andra period spelade vi riktigt bra och det bara rullade på, den vann vi med 2-0 vilket innebar 3-2 på tavlan inför tredje.
3-3 kom direkt och sedan var det 20 minuters nagelbitande. Ytterligare en utvisning klarade vi av under 3:e.
Ledning med 5-4 och 3,5 minuter kvar på klockan. Då begärde Sandared timeout och lyfte in sina "vassaste pjäser", medan vi valde att rulla på som vanligt! Utdelning för Sandared 5-5 och strax efteråt ett bortdömt mål (vilket var korrekt), för spelare i målgården. Med 9 sekunder kvar smätter Samuel R in 6-5 efter en kanonpassning från Albin G.

Glädjeyra bland spelarna är sååå kul att se, roligt med spännande matcher!
Grattis killar till en fin insats av hela laget.

/Torbjörn

PS. Det var stundtals mycket känslor hos både spelare och oss andra. Undertecknad var också lite väl påstridig stundtals så domarna har kontaktats efter matchen. De upplevde det inte som högljutt från vår sida men nu har vi i alla fall sagt "sorry" och att de gjorde ett bra jobb. Om något lag ska sköta sig snyggt så är det Kinna IBK! DS.